Intens Coaching
Even voorstellen

Even voorstellen

Wie ben ik
Gerrit-Jan Achterhuis (meestal GJ genoemd), burn-out en loopbaancoach bij Intens Coaching te Hengelo (O)
Een modern denkende coach die van uitdaging en humor houdt en die gaat voor resultaat bij jou als coachee.
Mijn werkgebied naast Hengelo en omgeving is natuurlijk Twente en Overijssel. Kan je echter ook omgaan met een beetje Twentse tongval dan wordt mijn werkgebied heel Nederland en desnoods België.

Ik mag mezelf een coach noemen die door het leven en de wol geverfd is.
Meer dan 30 jaar ervaring als (praktijk)opleider, trainer en coach in zowel de gezondheidszorg als ook in het bedrijfsleven.
Honderden mensen ’traditioneel’ opgeleid, getraind en gecoacht totdat ik onverwacht een dagtraining Provocatief coachen ging volgen.
Als donderslag bij heldere hemel zag ik wat ik al die jaren al miste.
Een vorm van coaching waarbij de verantwoording bij de trainee en coachee ligt en er samen gewerkt wordt door middel van Humor, Warmte en Uitdaging.
Ingrediënten die ik altijd al van nature bezat, maar nooit echt een plek heb kunnen geven hoe deze gestructureerd toe te passen zodat deze ook nog helpend is bij de ander.


Na twee intensieve jaaropleidingen Provocatief Coachen/Therapie gevolgd te hebben bij het Instituut voor Eclectische Psychologie, mag ik mezelf een gecertificeerd en gediplomeerd Provocatief Coach noemen en ben ik opgenomen in het Nederlands register Provocatief coaches. Dat heet dan heel stoer Provocatief coach Level I en Level II.

Daarnaast heb ik mij toegelegd op Stress, Burn-out en loopbaan begeleiding, juist omdat ik persoonlijk op die punten de nodige ervaringen heb.
Die combinatie van eigen ervaringen en de kracht van het provocatief coachen in combinatie met verschillende coachingsvormen (Oplossingsgericht coachen, Mindfulness, Motiverende gespreksvoering, Cognitieve gedragstherapie en NLP) maakt dat ik op een unieke wijze coach. Zie het gehele arsenaal aan trainingen en opleiding op mijn LinkedIn

‘Standaard coachen’ staat niet in mijn woordenboek zeg maar.
Iedere sessie is weer een avontuur waarbij ik werk met dat wat jij als coachee aangeeft, beleeft of voelt. Dit zorgt altijd voor onverwachte en hilarische momenten, maar is ook vaak die spiegel die iemand zo nodig heeft om in te kijken.
Maar wees gerust; alles wat ik doe is om jou verder te helpen.
Ervaringen van coachees en coaches kan je hier lezen.


Naast de coaching vanuit Intens Coaching, werk ik ook samen met een aantal partners.

Gerrit-Jan Achterhuis

No Nonsense coach bij Persoonlijk Leiderschap | Expertise bij burn-out/stress en loopbaan vraagstukken.

Burn-out coach
Loopbaan coach
Provocatief coach

info@intenscoaching.nl
Telf: +31657425074