Intens Coaching
Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching 
Het is tijd voor jou!!

Alleen de gedachte van ‘ik zou wel eens wat anders willen’ is een reden om serieus eens naar jezelf te kijken. Die gedachte is er niet voor niets. Iets maakt dat je dit denkt en als je dat denkt kan de aanleiding een prachtige kans zijn om het roer ook echt om te gooien.

Sommigen beginnen dan vacatures te scoren, CVś aan te passen, LinkedIn af te speuren en toch gebeurt er niets of de klad komt er in totdat de volgende gedachte weer op speelt en het cirkeltje begint weer van vooraf aan met meestal hetzelfde resultaat.

“Werkgeluk komt niet zomaar door een andere baan

Loopbaan begeleiding bij Intens Coaching is niet zomaar de zoveelste standaard begeleiding. Het gaat dus niet om het scoren van een nieuwe baan of voorbereiding van het hele sollicitatieproces. Dat komt allemaal als jouw binnenkant er klaar voor is…en dan bedoelen we de binnenkant van jouw bovenkamer. Alle shit, belemmeringen, overtuigingen, etc moeten opgeruimd of geaccepteerd zijn.

“Een opgeruimd hoofd is als een opgemaakt bed”

Dus we gaan samen hard aan de slag om binnen maximaal 5 sessies van een uur een compleet fris gewassen en  opgemaakt bed in elkaar te zetten zodat jouw bovenkamer uitgerust op zoek kan naar die vacature, baan of welke verandering dan ook die jij voor ogen hebt.

“Met een helder brein komt dé baan vanzelf”

Het klinkt wellicht patserig, maar dat moet dan maar even. De ervaringen tot nu zijn dat de meeste coachees die op een provocatieve manier gecoacht zijn al binnen een aantal sessies in één keer vacatures zien, banen voor ogen hebben of zelfs al hebben gesolliciteerd omdat er zoveel ruimte vrij kwam dat de eigen ideeën begonnen te stromen. Vaak met verborgen talenten en passies die ooit eens hun enthousiasme had…je weet wel…vroegah!

“Vanuit passie en talent naar de juiste baan!”

Indien nodig en/of gewenst kunnen we één of meerdere sessies toevoegen om 1 op 1 te werken aan het inzetten van jouw talenten in combinatie met jouw sterke en zwakke punten. Dit kan zonodig ook aan een vacature gekoppeld zijn welke al door jou is geanalyseerd.

Super privé coaching op dat gedeelte tegen een voordeliger tarief want ik zie jou graag doorstromen naar die nieuwe baan.

“Het is mijn passie jouw gelukkig te zien in je nieuwe job!”

Bij mijn werkwijze lees je wat meer over de unieke wijze (mijn talenten) waarop we gaan samenwerken, maar ook wat ik als coach verwacht van jou.

Gerrit-Jan Achterhuis

No Nonsense coach bij Persoonlijk Leiderschap | Expertise bij burn-out/stress en loopbaan vraagstukken.

Burn-out coach
Loopbaan coach
Provocatief coach

info@intenscoaching.nl
Telf: +31657425074