Intens Coaching
Loopbaan

Loopbaan

Loopbaan
Als je iets anders wilt moet je het anders aanpakken!

Het hebben van werk en werken is belangrijk voor ons menssoort. Het verschaft ons plezier, inkomsten, een daginvulling en vaak ook verantwoording naar jezelf, anderen en het bedrijf.
Daarnaast is het mooi om te weten dat veel relaties ontstaan op ‘het werk’ en levert het werk dus ook mooie sociale contacten op. Alleen al vanuit dat oogpunt zeg ik “Ga werken”

“Je liefde vinden op het werk, daar kan geen maandsalaris tegenop

Over het algemeen maakt ons menssoort vrij snel een juiste keuze en hobbelen we in ons leven vaak van de ene naar de andere baan. Groeien we intern mooi door en zijn we gedreven geworden in het speuren naar geschikte vacatures en een kei in het voeren van sollicitatie gesprekken. Tot dusver niets aan de hand.

“En dan komt er een kink in de kabel”

Wat eens zulk mooi werk was groeit uit tot iets dat in één keer niet meer zo past.

  • Je krijgt een nieuwe manager waarvan je het bloed wel kan drinken
  • De collega’s laten je stikken
  • Er wordt meer van jou verwacht dan je aan kan
  • Je hebt het gevoel meer een slaafje te zijn dan een serieuze medewerker
  • Je mag zelf geen zaken meer beslissen
  • Al jouw tips en ideeën worden in de wind geslagen
  • Een reorganisatie gooit roet in het eten
  • Je functie vervalt
  • Etc.

Zaken die je voorheen makkelijk het hoofd kon bieden worden in één keer een belemmering, maken je onzeker, zorgen ervoor dat je je vaker ziek meldt en dat je op vrijdagavond al opziet tegen de maandag want dan moet je weer.

“Dit wil ik niet meer, maar ja wat nu…”

Dan neem je mij in de armen en gaan we samen aan de slag om jouw belemmeringen of angsten aan te pakken. Dan gaan we de shit die in je hoofd zit omzetten naar je buik en het hart.

Of misschien wil je wel gewoon ander werk en weet je niet wat geschikt is voor jou.
Door met elkaar op een uitdagende en humorvolle manier in gesprek te gaan ontstaan nieuwe verbindingen in je hoofd en slaan we ingesleten patronen plat waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. Ook gaan we terug naar waar vroeger jouw interesse lag….je weet wel daar waar je toen van droomde en mega enthousiast van werd.

Bij mijn werkwijze kan je lezen dat ik geen voorstander ben van vragenlijsten, kernkwaliteiten onderzoeken, etc. Mijn overtuiging is dat iedereen alle benodigde hulpbronnen in zich heeft om te kunnen en te willen veranderen of om zaken te accepteren zoals ze zijn. Ik help jou deze hulpbronnen aan te spreken juist door het gesprek aan te gaan met je.

Gerrit-Jan Achterhuis

No Nonsense coach bij Persoonlijk Leiderschap | Expertise bij burn-out/stress en loopbaan vraagstukken.

Burn-out coach
Loopbaan coach
Provocatief coach

info@intenscoaching.nl
Telf: +31657425074