Intens Coaching
Blog

Labels, je zal het maar hebben!

We kennen allemaal het bekende sprookje waarin de koningin zich vrijwillig door de spiegel laat labelen tot ‘de mooiste’ van het land. En dat keer op keer met als resultaat dat het niet bijster goed afloopt met de koningin toen via een miss verkiezing bleek dat een ander toch mooier was dan de koningin zelf. Laten we haar voor de grap Sneeuwwitje noemen. Maar dan die arme arme koningin. Zij die ….

Ga in confrontatie met jouw situatie

Ga in confrontatie met jouw situatie. Een zin die je ff wat vaker moet lezen. En des te vaker je het leest des te ongemakkelijker het wordt en dat is nou net wat de mens juist niet wil of tenminste ongemakkelijk vindt; confronteren. Het liefst lopen we ongemakkelijke situaties voorbij of met een grote boog er omheen als ultieme vorm om het te mijden. Maar jah, dat mijden lukt alleen niet ….

Zit jij mentaal al aan jouw uiterste houdbaarheidsdatum?

Is jouw stress of burn-out al kortingwaardig? Niet, dan nog even doorgaan voor de meeste korting Net zoals aan voedsel en vlees zit aan jouw vlees ook een bepaalde houdbaarheidsdatum wist je dat? Ik denk dat je het wel weet, alleen zit er geen etiket op die conform alle richtlijnen aangeeft tot wanneer of welke uiterste houdbaarheidsdatum je hebt. Kijk, een stuk vlees begint op een gegeven moment wel een extreem ….

Burn-out… Het verloren deel van jouw leven

Burn-out… Het verloren deel van jouw leven Uit de oude doos van Intens Coaching 26 april 2020 Burn-out… Het klinkt zo lekker vies en behelst zoveel. Ach nee joh… Gewoon een beetje stress meer niet.. Kijk stress klinkt al gelijk veel lekkerder. Toch! Als je het nog milder wilt hebben mag jij ook spanning zeggen hoor. Oke dan ga ík gewoon even uit van een beetje stress… je weet wel… dat ….

De kracht van veerkracht!!

Een veerkrachtig mens dankzij of ondanks Corona! Uit de oude doos van Intens Coaching 20 maart 2020 Wat zeg je nu GJ. Hoe kan je nu over veerkracht van de mens spreken juist nu er zo’n enorme crisis is, duizenden mensen (ernstig) ziek zijn of doodgaan. En ja ik besef me maar des te meer dat dit ernstig is…meer dan ernstig. Je mag wel stellen dat het serieus dramatische tijden zijn. ….